Spring til indhold
Tilbage til alle erhvervslejemål
Ledig

Erhvervslejemål

Sagsnummer 114057826

H - Sluseholmen 7, 2450 København SV

kr. 2.912.550,-/år

Se på kort

Kontakt mægler

Plantegning

Lejemål med fleksibel indretning

Sluseholmen 7 er en del af den store udvikling af det sydlige Sluseholmen, strategisk placeret lige ved den kommende metrostation Sluseholmen.

Den planlagte bygning vil strække sig over 7 etager. Stueetagen er designet til at inkludere faciliteter som reception, caféområde, mødelokaler, kantine og køkken. Hovedindgangen til bygningen er placeret ud mod me­tro­for­plad­sen, hvilket således sikrer en særlig høj synlighed og let tilgængelighed. Den høje synlighed forstærkes yderligere af det faktum, at cirka 50.000 biler dagligt passerer Sjællandsbroen, lige uden for bygningen, jf. Københavns Kommune.

Bygningens kontorlejemål er beliggende mellem 1-7. sal og andrager samlet 13.763 m², ligesom ejendommen byder på et 398 m² stort cy­kel­par­ke­rings­a­re­al med omtrent 300 cy­kel­par­ke­rings­plad­ser, mens bil­par­ke­rings­a­re­a­ler­ne omfatter 2.583 m², bestående af 81 p-pladser i kælderniveau og 24 p-pladser på terræn, begge med op­lad­nings­sta­tio­ner til elbiler. Ved at begrænse antallet af p-pladser i ejendommen, håber vi at fremme brugen af kollektiv transport og derved en mere bæredygtig måde at arbejde og bevæge sig rundt i byen på. Denne beslutning styrkes yderligere af den bekvemme adgang til det nye metronet lige ude foran ejendommen.

For yderligere at fremme den bæredygtige mobilitet, byder ejendommen på helt nye, moderne omklædnings-, toilet- og ba­de­fa­ci­li­te­ter i kælderniveau, der vil tjene som en værdifuld ressource for ejendommens brugere, samt gøre det mere bekvemt at vælge cyklen som trans­port­mid­del til arbejde.

Uanset om jeres virksomhed ønsker et par nye kontorpladser, en hel etage eller måske ligefrem mere end det, kan de fleste in­dret­nings­mu­lig­he­der lade sig gøre i Sluseholmen 7.
De åbne etageplaner med dagslys fra den ydre facade giver et lyst rum og en imødekommende stemning. De ydre rammer er designet, men det er helt op til jer at give dem liv og skabe netop det arbejdsliv, I ønsker for jer selv og jeres kollegaer.

Sluseholmen 7 skaber nærvær, forbindelser, arrangementer, venskaber og rammerne for det arbejdsliv, I ønsker. En arbejdsplads, hvor alle generationer kan trives. Her kan mennesker mødes og inspireres på tværs af brancher, fagligheder, aldersgrupper og arbejdspladser. Herforuden indbyder de åbne rum og arealer til samtale i kontorhusets fæl­les­fa­ci­li­te­ter – alt sammen med mulighed for at trække sig tilbage og skabe ro til fordybelse.

Detaljer

Sagsnummer

114057826

Adresse

H - Sluseholmen 7, 2450 København SV

Salgstype

Erhvervslejemål

Ejendomstype

Kontor

Tilgængelig d.

efter aftale

Årlig leje

kr. 2.912.550,-

Årlig leje pr. m²

kr. 1.711,-

Årlig driftsudgifter

kr. 580.500,-

Årlig driftsudgifter pr. m²

kr. 341,-

Årlig bruttoleje

kr. 3.493.050,-

Årlig bruttoleje pr. m²

kr. 2.052,-

Etageareal

1.702m²

Faciliteter

Bemandet reception Mødefaciliteter Køkkenfaciliteter Printerrum Fælles kantine Caféområder Toilet Bad og omklædning Cykelparkering P-Pladser

Lejeforhold

Uopsigelighed fra lejer: Aftales
Uopsigelighed fra udlejer: Aftales
Opsigelse: 6/12 mdr. varsel (Lejer/Udlejer)
Lejeregulering: NPI dog min 2%
Overtagelse: Aftales
Indvendig vedligeholdelse: Lejer
Udvendig vedligeholdelse: Udlejer