Spring til indhold
Tilbage til alle erhvervslejemål
Ledig

Erhvervslejemål

Sagsnummer 114057865

Detail - Sluseholmen 7, 2450 København SV

kr. 592.800,-/år

Se på kort

Kontakt mægler

Detaillejemål på Sluseholmen - En unik kombination af dagligliv og erhverv

Er din forretning i vækst, søger du nye spændende rammer, eller ser du en unik chance for at placere dig i hjertet af et dynamisk nærområde? Sluseholmen er i hastig udvikling og vil i løbet af de næste par år forvandle sig til et sprudlende kvarter, hvor moderne arkitektur, by- og kulturliv harmonerer med den maritime beliggenhed og de mange grønne arealer.

Et detaillejemål i Sluseholmen 7 udgør den ideelle platform for en mangfoldighed af virksomheder – fra mindre nicheforretninger, kreative frisører og specialiserede butikker, til nystartede iværksættervirksomheder og innovative koncepter, der alle søger et unikt hjem. Dette er stedet, hvor man kan blomstre i et fællesskab, der værdsætter åbenhed, samarbejde og den gode historie.

Detaillejemålet byder på en fleksibel planløsning med gode muligheder for at opdele og tilpasse lejemålet, så det nøjagtigt imødekommer dine specifikke behov. Ydermere er lejemålet placeret direkte ud til den kommende metrostation, hvilket sikrer en særligt høj synlighed og god tilgængelighed.

Med sin idylliske beliggenhed ved vandkanten, mod Fordgraven, er Sluseholmen præget af naturskønne omgivelser, hvor vandet spiller en central rolle og tilføjer et unikt maritimt præg til hele området. Med forventninger om at huse cirka 5.500 indbyggere i Sluseholmen og op til 16.500 indbyggere samt 22.000 arbejdspladser i det større Sydhavnsområde i fremtiden, står området over for at blive ét af Københavns mest eftertragtede og spændende kvarterer.

Samtidig er Sluseholmen placeret nær nogle af de vigtigste hovedfærdselsårer. Åbningen af den nye Sydhavnsmetro til København Syd St. i 2024 vil blive ét af de vigtigste trafikknudepunkter, hvor Metro, regional- og fjerntog, samt flere S-togslinjer mødes. Etableringen af Sydhavnsmetroen vil således medvirke til en hurtigere realisering af områdets udviklingspotentiale.

Detaillejemålet præsenterer en fremragende placering for mange typer af udbud og varer. Med et stærkt fundament af allerede etablerede virksomheder, herunder Lagkagehuset, Ricco’s Kaffe, diverse specialiserede nichebutikker, et cykelværksted, Sundhedshuset Sluseholmen, en frisørsalon, blomsterbutik og hundesalon, har I nu muligheden for at tage del i dette pulserende og voksende fællesskab

Plantegning

Sagsnummer

114057865

Adresse

Detail - Sluseholmen 7, 2450 København SV

Salgstype

Erhvervslejemål

Ejendomstype

Detail

Tilgængelig d.

efter aftale

Årlig leje

kr. 592.800,-

Årlig leje pr. m²

kr. 1.950,-

Årlig driftsudgifter

kr. 152.000,-

Årlig driftsudgifter pr. m²

kr. 500,-

Årlig bruttoleje

kr. 744.800,-

Årlig bruttoleje pr. m²

kr. 2.450,-

Etageareal

304m²

Lejeforhold

Uopsigelighed fra lejer: 10 år
Uopsigelighed fra udlejer: 10 år
Opsigelse: Lejer: 6 mdr. – Udlejer: 12 mdr.

Indvendig ved­li­ge­hol­del­se: Lejer
Udvendig ved­li­ge­hol­del­se: Udlejer
Lejeregulering: NPI, dog min. 2%
Overtagelse:Forventet Over­ta­gel­ses­da­to 30. sep. 2025
Afståelsesret: Nej